• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Genel
  • Ekonomi
  • Eğitim
  • Spor
  • Asayiş
  • Dünya
  • Yerel Haber
  • Politika Kültür-Sanat Sağlık Medya Kurumsal
  • Ara
SON DAKİKA:
10:06
Van'da 5,2 Büyüklüğünde deprem oldu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. AK Parti'den miting teşekkürü
Gündem
Yayınlanma: 10 Mayıs 2023 - 20:57

AK Parti'den miting teşekkürü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri kapsamında Aydın’ın

Gündem
10 Mayıs 2023 - 20:57
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti’den miting teşekkürü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri kapsamında Aydın’ın Efeler ilçesi Atatürk Kent Meydanı’nda miting düzenledi. Düzenlenen mitinge 55 bin kişi katıldı. AK Parti Aydın Teşkilatı yoğun katılım dolayısıyla teşekkür metni yayımladı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşan seçimler dolayısıyla Aydınlı vatandaşlarla bir araya geldi. Atatürk Kent Meydanı’nda Aydınlı vatandaşlara seslenen Erdoğan, 55 bin vatandaşa seslendi. Yoğun katılım olan miting sonrası AK Parti Aydın Teşkilatı teşekkür metni yayımladı. Yayımlanan metinde, “Yiğidin harman olduğu topraklar. Efeler diyarı, yiğitler diyarı, güzeller güzeli Aydın’ımız Miting alanında ve caddelere sokaklara taşan toplam yaklaşık 55 bin kişiyle Cumhurbaşkanı’mız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına bastı. Demokrasi şehidi Adnan Menderes'in memleketi. 7'li masaya gereken cevabı 55 bin kişiyle miting meydanında vermiştir. Türkiye Yüzyılına doğru çıktığımız bu yolda, bizleri destekleyen aziz hemşerilerime, dava arkadaşlarımıza ve Cumhur ittifakımızın değerli ortaklarına teşekkürlerimi sunarız.” ifadelerine yer verildi.

 

Yayımlanan teşekkür metninde muhalefete de değinen AK Parti Aydın Teşkilatı, “Bugün karşımızda 21 yılda yapmış olduğumuz kazanımlarımızı sonlandıracağını durduracağını satacağını söyleyen bir muhalefet var. Terör örgütlerin güdümünde, istikametindeki 7'li masanın ortak adayı Kılıçdaroğlu Özerklik vaadi veriyor. Bir taraftan Kılıçdaroğlun u destekleyen terör örgütü sınırlarımızın ötesinden 7'li masaya destek el sallıyor. Terör örgütünün uzantısı siyasi kanadı altılı masanın bir diğer ortağı HDP yetkililerin askerlerimizin ,öğretmenlerimizin, doktorlarımızın yaklaşık 40 bin insanımızın katili Apo'ya özgürlük vaadi veriyor, cezaevindeki terör tutsaklarının salıverilmesi,100 yıllık cumhuriyet sistemini değiştirilmesi gibi açıklamaların yapıldığı bu dönemde, Milli güvenlik sorunu söz konusu olduğu bu dönemde her birinin kahramanlıklarıyla gururlandığımız Yörük Ali Efe, Demirci Mehmet Efe, Ayşe Efe, Mestan Efe, Danişmentli İsmail Efe, Durmuş Ali Efe, Kara Ahmet Efe, Çapur Süleyman Efe'nin torunları bugün Kurtuluş mücadelesinin ilk kıvılcımını ateşleyen efeler diyarı Aydın, söz konusu vatan olduğunda yine aynı kıvılcımı yakmaya her zaman hazır olduğunu dün (Salı) yine göstermiştir. Siz ne derseniz deyin ne tehditler ne iftiralar atarsanız atın hakikat buradadır millet buradadır, Erdoğan sevdalıları buradadır. Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasındadır ve arkasında olmaya devam edecektir. Alanı dolduran ve menderes gibi coşkun ırmaklar gibi akan hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Efe torunları 14 Mayıs zaferinin kıvılcımını Aydın Meydanın da dedeleri gibi bu meydandan yakmıştır.” ifadelerini kullandı.

 

Açıklama, "Mitingimize katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize, bütün sivil toplum örgütlerimize, gençlerimize hanım kardeşlerimize, basın mensubu arkadaşlarımıza, AK Parti'nin vefakar ve cefakar üyelerine ve AK Parti'ye gönül vermiş tüm hemşehrilerimize bu süreçte emeği geçen tüm kardeşlerimize gönülden ve yürekten teşekkür ediyoruz" ifadeleriyle son buldu. (Millet Haber Ajansı)

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Van'da 5,2 Büyüklüğünde deprem oldu
Van'da 5,2 Büyüklüğünde deprem oldu
İçişleri Bakanlığı'ndan
İçişleri Bakanlığı'ndan "sarı kodlu" yağış ve fırtına uyarısı
CHP'li Marmaris Belediyesi'ne yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alındı
CHP'li Marmaris Belediyesi'ne yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni trafik kanunu açıklaması: Mağduriyet oluşmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni trafik kanunu açıklaması: Mağduriyet oluşmayacak
Son Haberler
Van'da 5,2 Büyüklüğünde deprem oldu
Van'da 5,2 Büyüklüğünde deprem oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 563 tesisin toplu açılış töreninde konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 563 tesisin toplu açılış töreninde konuştu
Kürşat Zorlu: Türk Devletleri Teşkilatı Diğer Birlikteliklere Tehdit Değil Güç Katar
Kürşat Zorlu: Türk Devletleri Teşkilatı Diğer Birlikteliklere Tehdit...
Kürşat Zorlu Sinan Burhan'a açıkladı: Nevruz Resmi Bayram  İlan Edilecek
Kürşat Zorlu Sinan Burhan'a açıkladı: Nevruz Resmi Bayram  İlan...
A Milli Takım 24 yıl sonra Dünya Kupası'nda
A Milli Takım 24 yıl sonra Dünya Kupası'nda
Çok Okunan Haberler
Sosyal medya düzenlemesi mecliste
Sosyal medya düzenlemesi mecliste
Bakanlık duyurdu: Zehir tacirlerine 67 ilde dev operasyon!
Bakanlık duyurdu: Zehir tacirlerine 67 ilde dev operasyon!
Adalet Bakanı Akın Gürlek Medya Temsilcileriyle İftarda Buluştu
Adalet Bakanı Akın Gürlek Medya Temsilcileriyle İftarda Buluştu

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Genel
Ekonomi
Eğitim
Spor
Asayiş
Dünya
Yerel Haber
Politika
Kültür-Sanat
Sağlık
Medya
Kurumsal
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Asayiş
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Kurumsal
  • Medya
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Yerel Haber
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim