• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Genel
  • Ekonomi
  • Eğitim
  • Spor
  • Asayiş
  • Dünya
  • Yerel Haber
  • Politika Kültür-Sanat Sağlık Medya Kurumsal
  • Ara
SON DAKİKA:
10:05
ATM'ye para yatırma limitleri güncellendi; işte güncel rakamlar
10:04
Metan Gazından Etkilenen 3 Asker Daha Şehit Oldu
10:02
Evliliği Teşvik İçin 81 İlin Valisine ‘Genelge’ Gönderildi
09:57
Meteoroloji'den 'yüksek sıcaklık' uyarısı
09:55
78 Kişinin Öldüğü Kartalkaya'daki Otel Yangınıyla İlgili Dava Başladı
09:25
ABD'deki Sel Felaketinde Can Kaybı 67 Oldu, 11 Kişi Kayıp
09:24
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit olan 5 asker için taziye mesajı
09:23
MSB Duyurdu: Mağarada Gazdan Zehirlenen 5 Asker Şehit Oldu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. "Ben bu seçimi Kurtuluş Savaşı olarak görüyorum"
Gündem
Yayınlanma: 22 Nisan 2023 - 15:17

"Ben bu seçimi Kurtuluş Savaşı olarak görüyorum"

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Arkun, “Bir kısım zümre Recep

Gündem
22 Nisan 2023 - 15:17
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
“Ben bu seçimi Kurtuluş Savaşı olarak görüyorum”
AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Arkun, “Bir kısım zümre Recep Tayyip Erdoğan gitsin diye dua ediyor ama ben bu seçimi Kurtuluş Savaşı olarak görüyorum, bu savaş zaferle sonuçlanacak” dedi.

 

AK Parti Aydın 8. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Arkun, İncirliova’da esnaf ve esnaf temsilciliğini ziyaret etti. AK Parti İncirliova Seçim Bürosu’nda İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice İrik, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Uğur Abacı ve partilileri tarafından karşılanan AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Arkun, partilileri ile bir süre sohbet etti.

 

İncirliova esnaflarını parti yetkilileri ile birlikte ziyaret eden Arkun, vatandaşlara 14 Mayıs Seçimlerinin önemini anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisi için vatandaşlardan destek isteyen Mehmet Arkun, Millet İttifakı ortaklarının söylemlerinin açık olduğunu belirtti. Vatandaşların da desteğinin arkalarında olduğunu gören Arkun, rehavete kapılmadan son dakikaya kadar çalışacaklarını belirtti.

 

“ASKERİMİZİN KATİLİ, ÇOCUKLARIMIZIN KATİLİNİ DIŞARI ÇIKARACAKLARINI SÖYLÜYOR”

 

Esnaf ziyareti sonrası İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ercan Uçak ile bir araya gelen Arkun, ilçe esnafı hakkında bilgiler aldı. Esnafın desteğinin önemli olduğunu söyleyen AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Arkun, “Bir kısım zümre Recep Tayyip Erdoğan gitsin diye, bir kısım da Dünya’nın Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu seçimi kazansın diye dua ediyor. Hep beraber inşallah bunun da üstesinden geleceğiz. Ben bu seçimi Kurtuluş Savaşı olarak görüyorum, bu savaş zaferle sonuçlanacak. Ülkemizi daha da ileriye götüreceğiz. Karşı taraf ne diyor? Siz de duydunuz, çıkıp meydanlara söylüyorlar. Masanın altından sonradan çıkan HDP, ‘bizim derdimiz bakanlık değil. Bizim derdimiz Cumhurbaşkanı yardımcılığı değil. Bizim derdimiz 100 yıllık Türkiye Cumhuriyeti'ni değiştirmek, bizim derdimiz o bölgelerde özerklik ilan etmek. Derdimiz Apo'yu çıkarmak, bizim derdimiz Selahattin'i çıkarmak’ diyor. Askerimizin katili, çocuklarımızın katilini dışarı çıkaracaklarını söylüyor. Biz bunların hepsini görüyoruz” diye konuştu.

 

“BU TAŞIN ALTINA ELİMİZİ DEĞİL, GÖĞSÜMÜZÜ KOYACAĞIZ”

 

“Muhalefetin amacını daha açık nasıl anlatalım” diyen Arkun, “Bizden ayrılma bir tane var, siz onu biliyorsunuz, ‘İHA’lara, SİHA’lara dokunacağız’ diyor. Bu İHA'nın, SİHA'nın sayesinde 40 yıllık işgal altında olan Karabağ’ı 3 günde aldık. Atatürkçüyüz diyorlar. Atatürk'le yakından uzaktan alakaları yok. Genel merkezlerinde bir basın açıklaması yapıyorlar, arkalarındaki Türk Bayrağını kaldırıyorlar. Atatürk'ün bütün ilkelerini Recep Tayyip Erdoğan uyguluyor, ‘Ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmamız gerekiyor’ diyor. Atatürk ‘İstikbal göklerdedir’ demişti. Bunlar da bu şekilde yapılır, Milli Savunma ile yapılır. Gelişme ile sanayi ile teknoloji ile yapılır. Bunların hepsini Cumhurbaşkanımız liderliğinde son 20 yılda yaptık. Bunların sonrasını da devam ettirebilmek adına 14 Mayıs günü sandıkta halkımızın desteğini bekliyoruz. Siz de burada elinizden geleni yapın. Bakın ben 8. Sıra Milletvekili Adayıyım. Bizim derdimiz milletvekili olmak değil, yani kişisel değil olay. Bizim derdimiz vatan, bizim derdimiz millet, bizim derdimiz Bayrak. Allah Bayrağımızı indirmesin, ezanımızı dindirmesin. Bunların yapacak oldukları belli. O yüzden hep beraber bu taşın altına elimizi değil, göğsümüzü koyacağız” ifadelerini kullandı.

 

“YETER Kİ CUMHURBAŞKANIMIZ BAŞIMIZDAN EKSİK OLMASIN”

 

İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Uçak, “Biz üstümüze düşeni yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. 3 bin üyemiz var ve gayet aktifiz. Zaten depremde de bunu kanıtladık. Biz elimizden ne geliyorsa onu yapmaya razıyız. Yeter ki Cumhurbaşkanımız başımızdan eksik olmasın. Biz yapabileceğimizin en iyisini yapacağız” açıklamasında bulundu.

 

Oda Başkanı Uçak, ziyaretlerinden dolayı Mehmet Arkun ve İncirliova Teşkilatı mensuplarına teşekkür etti. İncirliova ziyaretini burada tamamlayan AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Arkun, seçim çalışması için Koçarlı’ya gitti. (Millet Haber Ajansı)

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Metan Gazından Etkilenen 3 Asker Daha Şehit Oldu
Metan Gazından Etkilenen 3 Asker Daha Şehit Oldu
Evliliği Teşvik İçin 81 İlin Valisine ‘Genelge’ Gönderildi
Evliliği Teşvik İçin 81 İlin Valisine ‘Genelge’ Gönderildi
78 Kişinin Öldüğü Kartalkaya'daki Otel Yangınıyla İlgili Dava Başladı
78 Kişinin Öldüğü Kartalkaya'daki Otel Yangınıyla İlgili Dava Başladı
İzmir'deki Orman Yangınları Sürüyor: Can Kaybı Sayısı Arttı
İzmir'deki Orman Yangınları Sürüyor: Can Kaybı Sayısı Arttı
Son Haberler
ATM'ye para yatırma limitleri güncellendi; işte güncel rakamlar
ATM'ye para yatırma limitleri güncellendi; işte güncel rakamlar
Metan Gazından Etkilenen 3 Asker Daha Şehit Oldu
Metan Gazından Etkilenen 3 Asker Daha Şehit Oldu
Evliliği Teşvik İçin 81 İlin Valisine ‘Genelge’ Gönderildi
Evliliği Teşvik İçin 81 İlin Valisine ‘Genelge’ Gönderildi
Meteoroloji'den 'yüksek sıcaklık' uyarısı
Meteoroloji'den 'yüksek sıcaklık' uyarısı
78 Kişinin Öldüğü Kartalkaya'daki Otel Yangınıyla İlgili Dava Başladı
78 Kişinin Öldüğü Kartalkaya'daki Otel Yangınıyla İlgili Dava...
Çok Okunan Haberler
Altınköy Açık Hava Müzesi tescillendi: 'Türkiye'ye hizmet edebilecek bir köy müzesi'
Altınköy Açık Hava Müzesi tescillendi: 'Türkiye'ye hizmet edebilecek...
Kızına tekme atıp merdivenden yuvarlayan baba tutuklanmıştı; babaanne de gözaltında
Kızına tekme atıp merdivenden yuvarlayan baba tutuklanmıştı; babaanne...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne mesajı

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Genel
Ekonomi
Eğitim
Spor
Asayiş
Dünya
Yerel Haber
Politika
Kültür-Sanat
Sağlık
Medya
Kurumsal
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Asayiş
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Kurumsal
  • Medya
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Yerel Haber
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim