• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Genel
  • Ekonomi
  • Eğitim
  • Spor
  • Asayiş
  • Dünya
  • Yerel Haber
  • Politika Kültür-Sanat Sağlık Medya Kurumsal
  • Ara
SON DAKİKA:
15:30
Spotify premium abonelik fiyatlarına zam geliyor
15:29
MHP’den Dervişoğlu’nun Bahçeli’ye Yönelik Sözlerine Sert Yanıt: Akıllı Ol!
14:12
Öcalan'dan Erkan Baş'a Yeni Parti Mesajı
12:59
Bakan Uraloğlu Duyurdu: Uçaklarda Powerbank Bulundurmak Yasaklanabilir
11:35
LGS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
11:34
Süreç Komisyonunda Ön Toplantının Saati Belli Oldu
11:24
4 Siyasi Partiye Mali Denetim
11:22
Bakan Şimşek’ten Enflasyon Rakamlarına İlişkin Açıklama
11:22
Komisyon Çalışmaları Başlıyor: İsmi Ve İlkeleri Yarın Belirlenecek
10:19
Çanakkale'de 4 köyü etkileyen yangının çıkış nedeni belirlendi
10:15
Ağustos Ayı Kira Zam Oranı Belli Oldu
10:13
TÜİK, Temmuz Ayı Enflasyonunu Açıkladı
10:12
Trump'tan Rusya'ya Tepki: İki Nükleer Denizaltı 'Gereken Yere' Konuşlandırıldı
09:59
Mazlum Abdi: Yeni Bir Süreç Başladı; Suriye Birleşirse Biz De Parçası Oluruz
09:57
Meteoroloji’den Ankara’ya Yağmur, İstanbul’a Sıcak Uyarısı
09:54
Hazine Ve Maliye Bakanlığı’ndan Nakit Ve Para Transferleriyle İlgili Yeni Düzenleme
09:53
Çevre Bakanlığı Suç Duyurusunda Bulundu: Diploma Çetesi Millî Emlak'a Da Sızmış!
09:51
Hatay'da 3,9 Büyüklüğünde Deprem
09:51
Tekirdağ'da Fabrikada Kazan Patladı; 2 Ölü
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Devlet Bahçeli Trabzon'da: Güçlendirilmiş parlamenter sistemini tarihin çöplüğüne fırlatmak için 14 Mayıs milat olacaktır.
Gündem
Yayınlanma: 10 Mayıs 2023 - 15:00

Devlet Bahçeli Trabzon'da: Güçlendirilmiş parlamenter sistemini tarihin çöplüğüne fırlatmak için 14 Mayıs milat olacaktır.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle: Trabzonlu

Gündem
10 Mayıs 2023 - 15:00
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Devlet Bahçeli Trabzon'da: Güçlendirilmiş parlamenter sistemini tarihin çöplüğüne fırlatmak için 14 Mayıs milat olacaktır.
Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

 

Trabzonlu kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Artık vakit yaklaştı, sandık görüldü. 4 gün yapılacak seçimlerin ülkemizin birliğine, demokrasimizin geleceğine hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum.

Toplantımızda emeği geçen her dava arkadaşımı yürekten kutluyorum.

Trabzon demek kardeşlik demektir, dik duruşun eğilmeyen başın medarı iftarı demektir. Trabzon'a bakınca çırpınan Karadeniz'in çağrısı duyulur. Trabzon'a bakınca Maçka'da PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu Astsubay Ferhat Gedik ile birlikte şehit edilen Eren Bülbül'ün nur yüzlü çehresi görülür.

 

Ülkemizin tüm yörelerini, tüm güzelliklerini kucaklayan büyük bir aileyiz. Devlet ve milleti ile hep birlikte Türkiye'yiz. Geleceğin Türkiye hedefini yakalamak için mücadele ediyoruz. Canımızı dişimize takarak çalışıyoruz.

Mezhep ayrımcılığı yapanlara her zaman karşıyız.

14 Mayıs 2023 tarihinde aziz milletim sıra sizde. Küresel medyaya umut bağlayan ABD'sinden AB'sine kadar mutlaka hesap sorulacaktır. Kavga kaos arayanlara acıklı derslerini vermek için aziz milletim sıra sende. İstiklalinize ve istikbalinize sahip çıkmak için 4 gün sonra sıra sizde. Tüm dünyanın gözü üzerinizde olacak.

Madem onlar ülkemizi takip ediyor, madem Türkiye'nin yok oluşuna yatırım yapıyor Trabzon'un vereceği güçlü cevap mukadderdir.

Dost kısveli hasım ülkeler 14 Mayıs için hazırlık yapıyormuş, siz de 14 Mayıs'a hazır mısınız? Sandıkta oy pusulasına ve mührü elinize aldığınızda bir oyunuzu MHP'ye bir oyu Erdoğan'a verecek misiniz? Sözünüz söz mü?

 

Trabzon halkı bıçkın iradesi ile gücümüze güç katıyor. 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyıl’ına adım atmak hepinizin iradesinde. Anayasa'nın ikinci maddesinde ifade edildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti laik hukuk devletidir. Türk demokrasi tarihinin kilit taşı olan seçimler 1950'den günümüze gizli zarf ve açık sayım ile yürütülmüştür. Milletin hakimiyetine rakip olan gücün varlığından asla bahsedilemeyecektir. Türk demokrasisi rüştünü defalarca ispat etmiştir. Son günlerde özellikle bazı ülkelerde yayınlanan dergi gazeteler Türkiye'nin demokrasisi itibarına ilkel ve ilkesiz dayatmalarda bulundukları gözlenmektedir. Sistemli ve şiddetli algı operasyonu yapıyorlar. İngiliz The Economist Erdoğan gitmeli diyor. ABD'de yayınlanan dergi 14 Mayıs seçimlerine dış müdahale çağrısında bulunuyor. Batı zillet ittifakından yana tarafını koymuştur. Gayrı ahlaki ve gayrı meşru tavırdır. Kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz. İktidarın ruhsatı Ne ABD'den ne İngiltere'den ne Almanya'dan alınacaktır. Emperyalizmin beşinci kol faaliyetine soyunan kimliksizlerdir. Aziz milletimin nezdinde yok hükmündedirler. Türkiye sömürge artığı bir ülke değildir. İç ve dış şer cephesi despottur. Türkiye'ye ayar verilemez, Türkiye kafa kola alınacak ülke değildir.

14 Mayıs seçimlerini sabote etmek için ajanlar devrede, alçaklar mesaide. 7 Mayıs'ta Erzurum'da yaşanan, Trabzon'un kültüründen nasibini almamış şahsın neden olduğu provokasyondur. Meydan meydan dolanıp fitne saçması, görevini ihmal ederek ağır kusurlu bulunması yanlış üstüne yanlıştır. Esnaf ziyareti diye gidip korsan mitinge kalkan malum belediye başkanı Trabzon'un yüz karasıdır. Kimse Erzurumlu kardeşlerimize ve polisimize iftira atmasın. Tehlikeli provokasyon provası yapılmış ve ters tepmiştir. dadaşların şuurlu tavrı ile bozulmuştur. İstanbul'da 1 milyon 700 bin vatandaşın buluşması korkuya kapılmalarına neden olmuştur. Eren Bülbül'ün dökülen kanlarının hesabını vereceklerdir. Adaleti teröristler için isteyen ahlaksızlar, şehit edilen asker eşi Nurcan kardeşimizin hesabını nasıl soracaklar. Terör ittifakının bütün özellikleri zuhur etmiştir. İstanbul başkanı gelsin de Eren Bülbül için adalet istesin. Kılıçdaroğlu bölücü terör örgütünün adayıdır.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü sizinle taçlanacaktır. Sayın Erdoğan'a durmak yok yola devam diyecek misiniz? İç ve dış mihrakların, zalimlerin defterini dürecek misiniz?

Kılıçdaroğlu Türkiye'yi yönetemez. Türkiye'nin geleceği zillete emanet edilemez. Yerli savunma sanayindeki atılımları daha da güçlendireceğiz. Kendi ayaklarımızın üzerinde durduğumuzu cümle aleme göstereceğiz. Cumhur ittifakı ile Türkiye'nin geleceği aydınlanacaktır. Güçlendirilmiş parlamenter sistemini tarihin çöplüğüne fırlatmak için 14 Mayıs milat olacaktır. Cumhur İttifakı Türkiye'dir. Zillet ittifakı münasebetsizlerin ittifakıdır. Zillet ittifakı yolu Türkiye düşmanlarını yoludur. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgürlükçü anayasa yapmak istiyoruz. Her zaman milletimizin yanında olduk. Şimdi sıra sizde. Erdoğan'a öyle bir sahip çıkın ki gelecek nesillere huzur ve kardeşlikle yaşanacak bir ülkeyi miras bırakalım. (Millet Haber Ajansı)

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Uraloğlu Duyurdu: Uçaklarda Powerbank Bulundurmak Yasaklanabilir
Bakan Uraloğlu Duyurdu: Uçaklarda Powerbank Bulundurmak Yasaklanabilir
YÖK Başkanından Sahte Diploma İddialarına İlişkin Açıklama
YÖK Başkanından Sahte Diploma İddialarına İlişkin Açıklama
Elazığ'da Maden Ocağında Göçük: 1 İşçi Mahsur Kaldı
Elazığ'da Maden Ocağında Göçük: 1 İşçi Mahsur Kaldı
MSB’den Metan Gazı Nedeniyle Şehit Olan 12 Askere İlişkin Yeni Açıklama
MSB’den Metan Gazı Nedeniyle Şehit Olan 12 Askere İlişkin Yeni Açıklama
Son Haberler
Spotify premium abonelik fiyatlarına zam geliyor
Spotify premium abonelik fiyatlarına zam geliyor
MHP’den Dervişoğlu’nun Bahçeli’ye Yönelik Sözlerine Sert Yanıt: Akıllı Ol!
MHP’den Dervişoğlu’nun Bahçeli’ye Yönelik Sözlerine Sert Yanıt:...
Öcalan'dan Erkan Baş'a Yeni Parti Mesajı
Öcalan'dan Erkan Baş'a Yeni Parti Mesajı
Bakan Uraloğlu Duyurdu: Uçaklarda Powerbank Bulundurmak Yasaklanabilir
Bakan Uraloğlu Duyurdu: Uçaklarda Powerbank Bulundurmak Yasaklanabilir
LGS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
LGS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
Çok Okunan Haberler
ÖSYM, hafta sonu 2 sınav düzenleyecek
ÖSYM, hafta sonu 2 sınav düzenleyecek
TBMM'de Kabul Edildi: En Düşük Emekli Maaşı 16 Bin 881 Lira Oluyor
TBMM'de Kabul Edildi: En Düşük Emekli Maaşı 16 Bin 881 Lira Oluyor
ATM'ye para yatırma limitleri güncellendi; işte güncel rakamlar
ATM'ye para yatırma limitleri güncellendi; işte güncel rakamlar

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Genel
Ekonomi
Eğitim
Spor
Asayiş
Dünya
Yerel Haber
Politika
Kültür-Sanat
Sağlık
Medya
Kurumsal
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Asayiş
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Kurumsal
  • Medya
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Yerel Haber
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim