• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Genel
  • Ekonomi
  • Eğitim
  • Spor
  • Asayiş
  • Dünya
  • Yerel Haber
  • Politika Kültür-Sanat Sağlık Medya Kurumsal
  • Ara
SON DAKİKA:
16:11
Ankara’da bu yollar 3 gün trafiğe kapatılacak
15:13
Papa 14. Leo Ankara’da: İlk Durağı Anıtkabir Oldu, Erdoğan Törenle Karşıladı
14:21
Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinin Hakemi Belli Oldu
14:15
Adalet Bakanı'ndan Demirtaş'ın Tahliyesine İlişkin Yeni Açıklama
14:09
Arıkan: Gündemimizde Partiler Arası Birleşme Yok!
14:00
Hong Kong'daki Yangında Ölü Sayısı 55'e Yükseldi, 279 Kişiden Haber Alınamıyor
13:57
MSB Yanıtladı: Türk Askeri Ukrayna'ya Gidecek Mi?
13:56
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İmralı' Uyarısı!
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yerel Haber
  3. İzelmak Ailesi Yeni Yıl Yemeğinde Buluştu
Yerel Haber
Yayınlanma: 26 Aralık 2022 - 16:59

İzelmak Ailesi Yeni Yıl Yemeğinde Buluştu

Aydın’ın Efeler İlçesinde 1998 yılından bu yana hizmet vermekte olan

Yerel Haber
26 Aralık 2022 - 16:59
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İzelmak Ailesi Yeni Yıl Yemeğinde Buluştu
Aydın’ın Efeler İlçesinde 1998 yılından bu yana hizmet vermekte olan İzelmak Makina A.Ş. yönetimi, yeni yıl öncesi personeli ile geleneksel yeni yıl yemeğinde buluştu.

 

Benimsediği müşteri memnuniyeti öncelikli vizyon ile kurulduğu günden bu yana giderek büyüyen, 170 personeli ile Aydın için önemli iş sahası oluşturan İzelmak Makina A.Ş., bir restoranda personeli ve aileleri için yeni yıl yemeği düzenledi. Canlı müzik eşliğinde başlayan gece, Yönetim Kurulu Başkan Asistanı Rabia Altındağ’ın gelen konukları selamlaması ve yeni yıl dileklerini sunmasının ardından, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gün, Satış Pazarlama Müdürü Gökhan Soyçelik ve Finans ve Mali İşler Müdürü Hülya Erdem’in yaptığı konuşmalarla devam etti.

 

Yeni yıla girerken yeni başarılara imza atmak istediklerini belirten Yönetim Kurulu Başkan Asistanı Rabia Altındağ, “Bu gece ile birlikte yeni başlangıçlara zemin hazırlamak ve tüm enerjimizi toplayıp yeni yıla güzel bir giriş yapmak için bu gece birlikte ve buradayız” ifadelerini kullanarak sözü Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gün’e bıraktı.

 

"2023 YILINDA İHRACATA YÖNELİK YİNE BAŞARILI BİR YIL GEÇİRİLMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM"

İzelmak Makina A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gün, "Bu geceyi düzenleyen, emeği geçen herkese teşekkür ederim. 2023 yılında ihracata yönelik yine başarılı bir yıl geçirilmesini temenni ediyorum. Ülkemizi yurt dışı pazarlarında temsil etmekten onur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

 

“2023 YILI HEPİMİZ İÇİN YENİ BİR DÖNEM OLACAK”

İzelmak Makina A.Ş Satış Pazarlama Müdürü Gökhan Soyçelik, “İzelmak Makina 90'lı yıllarda küçük bir atölyede memleketimizin ihtiyacı olan tarımsal makineleşmeye katkıda bulunmak için kurulmuştur. Bir milletin sahip olduğu değerler ne kadar yüce olursa olsun hatta yetişkin nesiller bu değerlere ne kadar bağlı bulunurlarsa bulunsunlar eğer bağımsız bir ekonomi yok ise fabrikaları yok ise çiftçileri yok ise geleceğini teminat altına alamaz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün genç Cumhuriyeti kurduktan sonra her fabrika bir kaledir sözü çok önemlidir. İzelmak ülkemiz için bir kale olmuştur. Bugün fabrikamızda hep birlikte ürettiğimiz her bir makine ülkemizin refahı, geleceği ve mutluluğu için konulmuş birer kilometre taşıdır. İzelmak ailesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu biliyoruz. Bu sorumluluk doğrultusunda kısa vadeli 2023 yılı hedefimiz Türkiye'nin yeşile boyanmamış tek bir ilini bile bırakmamaktır. Uzun vadede ise ürettiği ileri teknoloji makineleri ile sektöre yön veren bir İzelmak makina A.Ş. yaratmaktır. Her başarı güçlü bir ekip çalışmasını sonucudur. Ortak tutkumuz olan İzelmak makinada işinin ehli bir ekiple çalışmak benim için bir gurur kaynağıdır. Bugüne kadar gösterdiğiniz çabalar için siz ve ailelerinize teşekkür ederim. Esas çabamız bundan sonrası içindir. 2023 yılı hepimiz için yeni bir dönem olacak. Bütün ekibimizle İbrahim Bey'in önderliğinde yılmadan çalışacağız. Harika işler yapabilmenin tek yolu işini sevmektir. İşimizi seviyoruz ve harika işler yapacağız” şeklinde konuştu.

 

“BÜYÜK İŞLERE İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Izelmak Makina Anonim Şirketi Mali İşler ve Finans Müdürü Hülya Erdem, "Sağlıkla, hayırlısıyla 2022 yılını tamamlamış bulunmaktayız. Bu geçen yıllar zarfında hep beraber birçok şey yaptık. Her şeyden önce insan sağlığı ve iş güvenliği dedik. Fabrikamızın içindeki iş güvenliğimizi arttırdık. İşimizi ve ekibimizi büyüterek ciromuzu genişlettik. Aktiflerimizi de büyüttük. Aktiflerimizle beraber de duran varlıklarımızı da büyüttük. Müşteri portföyünü de büyüterek bununla beraber çalışan sayımızı da arttırarak daha da büyüdük. İsmimizi her yere duyurmaya çalıştık. Markamızı büyüttük. Yazılım, donanım ve altyapımızı büyüttük. Sayamadığım birçok işe başarıyla imza attık. Bu başarılara hep beraber imza attık. Daha yolumuz çok, yapacağımız çok büyük işlerimiz var. Türkiye’mize aynı zamanda Aydın'a İzelmak Anonim Şirketi olarak katma değer yaratacak, daha büyük işlere imza atacağımıza inanıyorum. Bunları da hep beraber yapacağız" ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardın İzelmak Makina A.Ş.’in çalışanları için hazırladığı çekiliş gerçekleşirken personel çeşitli hediyelerle buluştu. Gecede İzelmak Makina A.Ş. ailesi doyasıya eğlendi.

 

HAZEL BAYIK- (Millet Haber Ajansı)

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ankara'da sağlık personeli, evinde çıkan yangında öldü
Ankara'da sağlık personeli, evinde çıkan yangında öldü
Pasta yiyen 12 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Pasta yiyen 12 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Gümüşhane Üniversitesi’nde Silahlı Kişi, Memuru Rehin Aldı
Gümüşhane Üniversitesi’nde Silahlı Kişi, Memuru Rehin Aldı
Bursa’da Öğle Yemeği Yiyen 20 Öğrenci, Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı
Bursa’da Öğle Yemeği Yiyen 20 Öğrenci, Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı
Son Haberler
Ankara’da bu yollar 3 gün trafiğe kapatılacak
Ankara’da bu yollar 3 gün trafiğe kapatılacak
Papa 14. Leo Ankara’da: İlk Durağı Anıtkabir Oldu, Erdoğan Törenle Karşıladı
Papa 14. Leo Ankara’da: İlk Durağı Anıtkabir Oldu, Erdoğan Törenle...
Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinin Hakemi Belli Oldu
Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinin Hakemi Belli Oldu
Adalet Bakanı'ndan Demirtaş'ın Tahliyesine İlişkin Yeni Açıklama
Adalet Bakanı'ndan Demirtaş'ın Tahliyesine İlişkin Yeni Açıklama
Arıkan: Gündemimizde Partiler Arası Birleşme Yok!
Arıkan: Gündemimizde Partiler Arası Birleşme Yok!
Çok Okunan Haberler
İzmir'de planlı su kesintileri 15 Kasım'a kadar sürecek
İzmir'de planlı su kesintileri 15 Kasım'a kadar sürecek
Yeşilçam’ın Usta Oyuncusu Motosiklet Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti
Yeşilçam’ın Usta Oyuncusu Motosiklet Çarpması Sonucu Hayatını...
Ekim Ayında Fiyatı En Çok Artan Ve Azalan Ürünler Belli Oldu
Ekim Ayında Fiyatı En Çok Artan Ve Azalan Ürünler Belli Oldu

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Genel
Ekonomi
Eğitim
Spor
Asayiş
Dünya
Yerel Haber
Politika
Kültür-Sanat
Sağlık
Medya
Kurumsal
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Asayiş
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Kurumsal
  • Medya
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Yerel Haber
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim

mekan bizimalmanya chat sohbetcinsel sohbetsohbetmobil sohbettürk sohbetsohbetislami sohbet